Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

ΡΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ!

Στην Ελλάδα έχουμε τεράστιες και πανάκριβες ένοπλες δυνάμεις.


Οι εξοπλισμοί αυτού του υδροκέφαλου και αναποτελεσματικού μηχανισμού που απομυζά ανεξέλεγκτα πόρους απο το υστέρημα του ελληνικού λαού, γίνινται στο όνομα όλων μας για την προστασία της χώρας.



Ε, προστατέψτε την βρε κοιλαράδες αξιωματικοί που σκουρίαζετε αγκαλιά με τα γαλόνια σας και την κοινωνική σας ημιμάθια!
Η Ελλάδα καίγεται ρε τεμπελχανάδες και τα απίστευτα μέσα που έχετε τα χρησιμοποιείτε για ασκήσεις, παρελάσεις και μεταφορά πολιτικών και παπάδων!

Ρίξτε ΤΩΡΑ το στρατό στη φωτιά, να προσφέρει επιτέλους κάτι στον τόπο.΄Όχι τα φανταράκια. Τους κοιλαράδες σκουριασμένους μόνιμους, που έτσι και γίνει κανένας πόλεμος θα νομίζουν πως βλέπουν ταινία.



Άντε πια, αρκετά σας πληρώσαμε για να κάθεστε Χυνω-φώτηδες.


Στη φωτιά τώρα!!! Στον Ταϋγετο και τον Πάρνωνα πονάει η χώρα, γραφειάδες!
ΠΡΟΣΘΗΚΗ 15:49.
Σε απόλυτη λύπη για τα θύματα της φωτιάς στην Αρεόπολη και σε απόλυτη γνώση πως αν είχαν κινητοποιήσει τις κοιμώμενες δυνάμεις του στρατού την ώρα που έγραφα αυτό το post, οι άνθρωποι πιθανώς θα ζούσαν και η τεράστιας έκτασης καταστροφή θα είχε αποφευχθεί.
ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μου φαινόταν ευκολότερο να πάνε στον αγύριστο αυτοί που διαχειρίζονται τα χρήματα που ναι είναι πάρα πολλά!! Ποιοί θα τους αντικαταστήσουν θα μου πείς.. μακάρι να ήξερα. Αυτό που ξέρω είναι οτι με το 1/10 των χρημάτων θα υπήρχε καλύτερη εκπαίδευση και μικρότερος χρόνος θητείας. Ελβετία π.χ. Σευχαριστώ για το χρόνο που μου διέθεσες.

hasapi grammata είπε...

Τα χίλια δίκια έχεις!
Στην "συνάντηση" στο σύνταγμα σήμερα δεν ξεπεράσαμε τους 30... Και παραπάνω να είχαμε μαζευτεί, πάλι το ίδιο θα ήταν...

Χρειάζομαι την χθεσινή νύχτα για να τη ζήσω ανάποδα...

Συνέχισε δυνατά!

Σπύρος είπε...

Έπρεπε να κυριχθεί ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ, σε περίπτωση που η χώρα ειναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης..

Ανώνυμος είπε...

"Καλημέρα",

Αρκεί να τους ρίξουν ΜΕΣΑ στην φωτιά!

alekos markellos είπε...

Το ποστ σου blade το διάβασα με μεγάλη καθυστέρηση, αρχές Σεπτεμβρίου.

Οφείλω να σου βγάλω το καπέλο. Επισήμανες με τον πλέον έντονο τρόπο την ανάγκη για άμεση συμμετοχή του στρατού στην προσπάθεια κατάσβεσης, όταν η φωτιά έκαιγε στον Ταύγετο και τον Πάρνωνα. Και με βάση την ώρα ανάρτησης του POST είναι σαφές πως δεν είχε ακόμη ξεσπάσει η φωτιά στη Μάνη!!!

Μακάρι να σε είχαν ακούσει. Ο στρατός συνέβαλε ελάχιστα, δεδομένου πως χρησιμοποιήθηκε συμβολικά και όχι ουσιαστικά, με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών και ενώ οι νεκροί είχαν ξεπεράσει τους 40!

Κρίμα και πάλι μπράβο σου για την έγκαιρη και υπεύθυνη επισήμανση.